Long time no see!

Inser att jag bloggade for en manad senast!

Nu har den lilla valpen som jag hittade pa valdagen hamnat hemma hos oss och ar nu en Alpha vovve med glansande pals och total karlek mot Lola... Jag vet inte om karleken ar besvarad helt fran Lola... Hon ar som en riktigt elak storasyster mot Lillith (som valpen ar dopt till av min kollega). Lola & Lillith. Men stundom leker de och jag tror det ar bra for min drottningliknande vovve Lola att fa en liten utmaning.

Jag har ju varit pa semester i Thailand i tva veckor och det var en fantastiskt trevlig semester med alla komponenter som , enligt mig, behovs for en lyckad semster; trevligt och roligt sallkap, sol, strand, billig men fantastiskt god mat, coola omgivningar, AC bungalows och bra satt att fardas pa.


Nu har jag varit tillbaka i en vecka och kommande helg aker jag tillbaka till colombo ffor ett mote och sen vidare till SVERIGE! Jag var helt otroligt glad over att landa pa mifdsommarafton men insag sen att jag landar pa midsommardagen...  Jag kommer vara hemma en manad!

Situationen har ar otroligt spand, det branns butiker, skjuts, knivas, kivas och demonstreras och haller pa. MEN just dar "mitt" faltkontor ar har inget vald utbrytit sen valet... Lokala kontaker och partners sager att det ar tack vare min organisation narvaro som det ar lugnt har... Kankse inte riktigt helt sant men nog kanner jag mig lite stolt! Att vi kanske eventuellt har gjort lite skillnad.... Vi har anordnat flera moten mellan de olika grupperingarna och med vapnade grupper osv. Helt otroligt intressant!

Idag ahr jag stannat i hemmet och skrivit  antal rapporter, jag har last X antal rapporter samt mailat X antal rekommendationer. Jag ar helt slut i huvudet. Jag tror att jag har svart att klara av att vara sa effektiv, eller nagot liknande.

Japp, jag raknar dagarna tills jag ska fa aka hem, jag vill ha SEMESTER!